اصفهان مرکز مطالعات کبد چرب در کشور است – خبرگزاری مولیکس | اخبار ایران و جهان
غلامرضا عسگری در گفت و گو با خبرنگار مولیکس اظهار کرد: با تغییر ذایقه مردم ایران شیوع بیماری های غیر واگیردار از جمله سرطان و بیماری های قلبی و عروقی در حال افزایش است.
وی با بیان اینکه تهیه غذا از مزرعه تا سفره که شامل تولید محصول، فراوری، بسته بندی و طبخ غذا می شود دارای اشکال است که تلاش شده با گردهمایی نخبگان و اساتید حوزه تغذیه در سه روز برگزاری نخستین کنگره بین المللی انجمن علمی تغذیه ایران و تعامل بین رشته ای زمینه کاهش و پیشگیری از بیماری های مزمن و عوارض این بیماری های را فراهم سازیم.
معاون تحقیقات و فناوری دانشگاه علوم پزشکی اصفهان اضافه کرد: خوشبختانه تاکنون استقبال بی نظیر از کنگره شده است و بیش از دو هزار نفر از دانشجویان، اساتید و نخبگان علمی شرکت کرده اند و نزدیک به 900 مقاله پذیرفته شده است که پس از داوری در معتبرترین مجله دانشگاه با ضریب تاثیر بالای 2 چاپ می شود.
عسگری گفت: کنگره به صورت بین المللی برگزار می شود و سه سخنران از خارج از کشور و 8 سخنران از اساتید و صاحبنظران حوزه تغذیه داریم و نزدیک به 40 پنل علمی با حضور چهره ها و متخصصین حوزه تغذیه برگزار می شود.
وی اصفهان را مرکز مطالعات کبد چرب در کشور معرفی کرد به طوری که بیشترین مطالعات و تحقیقات در خصوص این بیماری در اصفهان انجام می گیرد، گفت: همچنین در عرصه بیماری دیابت و فشارخون تحقیقات مثمر ثمری در استان صورت گرفته که دستاوردهای خوبی به دنبال داشته است و هم اکنون در برنامه ریزی های مراکز بهداشت و درمان از این نتایج بهره گرفته شده است.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "اصفهان مرکز مطالعات کبد چرب در کشور است – خبرگزاری مولیکس | اخبار ایران و جهان" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "اصفهان مرکز مطالعات کبد چرب در کشور است – خبرگزاری مولیکس | اخبار ایران و جهان"، کلیک کنید.