دستورالعمل سریع تعمیر و نگهداری کمپرسورها
دستورالعمل سریع تعمیر و نگهداری کمپرسورها
همه چیز در طول زندگی ما نیاز به معاینه و در بیشتر موارد نگهداری دارد، ماشین آلات و تجهیزات نیز از این قاعده مستثنا نیستند. برای اطلاعات بیشتر در این زمینه میتوانید به مقاله مراجعه نمایید. همانطور که میدانید در صنعت زمان کاری و عملکرد از اهمیت بالایی برخوردار است. لذا جلوگیری از توقف تجهیزات تا حد امکان یک اصل غیر قابل انکار است. تعمیر و نگهداری کمپرسورها همان طور که پیشتر به آن اشاره کردیم به شناخت ما از این تجهیز، درک جایگاه آن و همچنین پیروی از استراتژیهای مدیریت دارایی برای حفظ آنها وابسته است. در بخشهای مختلف این نوشتار ملاحظات ویژه تعمیر و نگهداری کمپرسورها را برای انواع آن مورد بررسی قرار دادیم. در ادامه سعی شده است دستورالعمل سریعی برای تعمیر و نگهداری کمپرسورها تنظیم شود تا سریعتر بتوان از خرابیهای بیشتر جلوگیری کرد.
کمپرسورها به دلایل مختلفی ممکن است دچار خرابی شوند: ساییدگی و پارگی طبیعی، طول عمر و سن، تعمیرونگهداری ضعیف، افزایش قدرت بیش از ظرفیت و نصب اشتباه. به طور کلی میتوان خرابی کمپرسورها را به صورت زیر طبقهبندی کرد:
کارنکردن کمپرسور: زمانی که کمپرسور کار نمیکند میتواند به دلیل مشکل در مدار یا سوئیچ قطع کن، کمبود روغن یا مایع و اختلاف فشار باشد.
نشتی هوا: اگر هنگام پرشدن مخزن از هوا، کمپرسور را خاموش کنید و متوجه شوید فشارسنج، فشار را نشان میدهد به این معنی است که کمپرسور نشت میکند.
صدای بیش از حد کمپرسور: اگر کمپرسور صدای غیرطبیعی داشته باشد میتواند به دلیل شل یا لقی بیش از حد قطعات، خرابی میل لنگ، پیستون و نصب نامناسب باشد.
صدای نویز گونه کمپرسور: زمانی که از کمپرسور صدای نویز گونهای میآید به دلیل گرم شدن سریع موتور میباشد. این موضوع میتواند به واسطه مشکل در منبع تغذیه، فیلتر ورودی و شیری تخلیه رخ دهد.
کاهش روغن: این موضوع میتواند به دلیل انسداد در ورودی هوا، نشت روغن، حلقه پیستونهای فرسوده و گرانروی نامناسب روغن رخ دهد.
وجود روغن بیش از حد در هوای خروجی کمپرسور: این مشکل معمولا به واسطه خرابی فیلتر، حلقههای پیستونی فرسوده، پر شدن بیش از حد تانک روغن، گرانروی نامناسب روغن و خرابی میلنگ باشد.
ارتعاش ثابت کمپرسور: این خرابی میتواند به دلیل اتصالات نامناسب، میل لنگ، اجزای نگهدارنده و فلایویل باشد.
علت بالا رفتن فشار کمپرسور: مشکل مذکور میتواند به دلیل خرابی شیر ورودی، شیر فشار، واشر، بست پیستون و شیر چک محفظه کمپرسور باشد.
تنش زیاد در نگهدارندهها: این مشکل معمولا به واسطه عدم تنظیم نگهدارندهها رخ میدهد.
کندی فشار گیرنده: فیلتر هوای کثیف، اتصالات شل، شل شدن نگهدارندهها، واشرهای فرسوده و دریچههای خراب میتوانند عامل این مشکل باشند.
گرمای شدید در هوای خروجی: از دلایل رخ داد این مشکل میتوان به کثیفی سطوح داخلی، تهویه نامناسب، خرابی واشر و شیرها اشاره کرد.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "دستورالعمل سریع تعمیر و نگهداری کمپرسورها" هستید؟ با کلیک بر روی عمومی, کسب و کار ایرانی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "دستورالعمل سریع تعمیر و نگهداری کمپرسورها"، کلیک کنید.