راهاندازی دفتر مشترک تحقیق و توسعه میان دانشگاه آزاد و ۵ ادارهکل استان مازندران
دانشگاه آزاد اسلامی و پنج ادارهکل استان مازندران درراستای توسعه تحقیقات و پشتیبانی لازم در راهاندازی دفتر مشترک تحقیق و توسعه تفاهمنامه امضا کردند.
به گزارش خبرنگار مولیکس، تفاهمنامه بین ۵ ادارهکل استان مازندران و دانشگاه آزاد اسلامی درراستای توسعه تحقیقات و پشتیبانی لازم برای همکاری در راهاندازی دفتر مشترک تحقیق و توسعه منعقد شد.
این تفاهمنامه درراستای توسعه تحقیقات و پشتیبانی لازم برای همکاری درباره همافزایی دانش و تخصص، توسعه پژوهشهای کاربردی، بهرهبرداری بهتر از امکانات و منابع، کاهش موازیکاری و افزایش بهرهوری، انجام پروژههای تحقیقاتی مشترک، آموزش نیروی انسانی متخصص، مشاوره در زمینههای مختلف، تبادل دانشجو و استاد، تأسیس مراکز تحقیقاتی مشترک، تعیین اهداف مشخص و قابل اندازهگیری، تخصیص منابع کافی بین پنج ادارهکل ورزش و جوانان، آموزش و فنی حرفهای، میراث فرهنگی، صنایعدستی و گردشگری، حفاظت و محیط زیست، منابع طبیعی و آبخیزداری و دانشگاه آزاد اسلامی مازندران در واحد ساری امضا شد.
در متن این تفاهمنامه به توسعه خدمات تحقیقاتی و مطالعاتی در حوزه برنامههای علمی پایش آزاد دانشگاه آزاد اسلامی استان مازندران، استفاده حداکثری از ظرفیتهای سختافزاری و نرمافزاری موجود در دانشگاه و ادارات کل، ایجاد ارتباط مستمر و مؤثر بین صنعت و دانشگاه برای حمایت از فعالیتهای پژوهشی استادان و دانشجویان با محور برنامه علمی پایش آزاد، هدایت پروژهها و پایاننامههای کارشناسی ارشد و دکتری مرتبط با نیازهای ادارات کل، استفاده از ظرفیتهای موجود پژوهشی طرفین در حیطه پایش آزاد درراستای رشد دانش، پژوهش و ورزش، بهرهبندی از امکانات سختافزاری و نرمافزاری طرفین در توسعه امور ورزشی فرهنگی، همکاری در برگزاری کلاسهای تئوری مربیگری و استفاده از استادان دانشگاه آزاد، ایجاد زمینههای همکاری برای بازدید استادان و دانشجویان دانشگاه از ادارات کل و ایجاد بستر کارآموزی برای دانشجویان با محور برنامههای علمی، برگزاری دورههای رسمی آموزشهای علمی کاربردی با محور برنامههای علمی، شناسایی جذب همیاران طبیعت توسط دانشگاه و اعلام به ادارهکل محیط زیست، ترویج و گسترش فرهنگ استفاده بهینه از منابع طبیعی بین خانوادههای بزرگ دانشگاه آزاد اسلامی، عملیاتی کردن اقدام ملی کاشت تا ۵۰ هزار درخت در دانشگاه با توجه به فضای موجود، مشارکت تشویق و جذب دانشجویان و پژوهشگران جوان و مستعد در این طرح، برنامهریزی لازم بهمنظور فراهم آوردن زمینههای فعالیتهای علمی و پژوهشی دانشجویان بر مبنای شناخت مشکلات واقعی استان و نیازهای تخصصی جامعه درراستای حل مسئله با استفاده از ظرفیتهای علمی دانشگاه اشاره شده که به بسیاری از مسائل و چالشهای موجود در استان مازندران پاسخ میدهد و راهکارهای عملی ارائه میکند.
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "راهاندازی دفتر مشترک تحقیق و توسعه میان دانشگاه آزاد و ۵ ادارهکل استان مازندران" هستید؟ با کلیک بر روی اقتصادی، آیا به دنبال موضوعات مشابهی هستید؟ برای کشف محتواهای بیشتر، از منوی جستجو استفاده کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "راهاندازی دفتر مشترک تحقیق و توسعه میان دانشگاه آزاد و ۵ ادارهکل استان مازندران"، کلیک کنید.