بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور

کارگروه ساماندهی مد و لباس در راستای بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور با کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی همکاری می کند.
به گزارش مولیکس جلسه کمیته نحوه اجرای قانون «حداکثر استفاده از توان تولیدی و خدماتی کشور و حمایت از کالای ایرانی» با همکاری کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور و کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی در محل «کمیسیون ویژه جهش تولید» مجلس شورای اسلامی با موضوع «بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور» برگزار شد.
در این جلسه چهار ساعته که با حضور روسای اتحادیه ها اصناف فعالین اقتصادی و تولیدی بخش خصوصی و همچنین نمایندگان دستگاه های دولتی مرتبط برگزار شد مدعوین به بیان شبکه مسائلی که مانع از سرمایه گذاری در بخش تولید و در نهایت رشد آن می شود پرداختند.
سیدمرتضی محمودی – نماینده مجلس و رییس کمیته حمایت از تولید ملی و کالای ایرانی در سخنانی ماموریت این کمیته و پرداخت به محورهای سه گانه قاچاق پوشاک و بررسی علل و ریشه ها بررسی مشکلات و مسائل مانع رشد تولید و احصاء راهکارهای افزایش صادرات پوشاک را تشریح کرد.
وی با حائز اهمیت دانستن توجه به هویت و پیوست فرهنگی در مسیر رشد تولید کالای ایرانی از لزوم توجه به ریشه های فرهنگی و ظرفیت پوشاک در بازنمایی هویت ایرانی ـ اسلامی در بازار داخل و فضای بین الملل سخن گفت.
محمودی با اشاره به ظرفیت قانونی کارگروه مد و لباس کشور ابراز امیدواری کرد با استفاده از این پتانسیل مسیر بهره مندی از ظرفیت بالای فرهنگی در کالای ایرانی سرعت یابد.
زهرا گلپایگانی – رییس کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور نیز در ادامه جلسه از وظیفه حمایت پشتیبانی و نظارت دولتی در فضای زیست بوم هنر ـ صنعت مد و لباس گفت و بر ضرورت شفافیت در حوزه اجرا تاکید کرد.
وی با برشمردن اهداف کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور به عنوان نهادی فرادستگاهی که دبیرخانه آن در وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی مستقر است به ماموریت حفظ و تقویت فرهنگ و هویت ایرانی اسلامی ترویج الگوهای بومی و ملی و بازنمایی طرح ها و الگوهای متناسب با فرهنگ و هویت ایرانی از طریق پوشاک اشاره کرد.
گلپایگانی با اشاره به ضرورت لحاظ نظر متخصصین حوزه فرهنگ و اقتصاد به اهمیت بهره مندی از راه حل های ارائه شده توسط خبرگان این حوزه در سیاستگذاری ها تاکید و خاطرنشان کرد: کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور در یک سال اخیر این مورد را در راس فعالیت های خود قرار داده است.
وی استفاده از فناوری های نوین و به ویژه هوش مصنوعی را از ابزارهای کارآمد برای حفظ همزمان چارچوب های فرهنگی و حقوق تولیدکنندگان در عرضه مناسب آثار عنوان کرد.
وی ظرفیت فوق العاده فرهنگ ایران را وجه مزیت رقابتی پوشاک در داخل کشور و فضای بین الملل دانست و افزود: استفاده از نمادها و مفاهیم فرهنگی اجتماعی ایران برگ برنده ای برای تصاحب بازار داخل و رقابت در بازار جهانی است.
بنابر اعلام روابط عمومی کارگروه ساماندهی مد و لباس در ادامه این نشست محسن گرجی – دبیر سیزدهمین جشنواره بین المللی مد و لباس فجر نیز ضمن تاکید بر پتانسیل فرهنگی ایران بر تقویت جایگاه کارگروه ساماندهی مد و لباس کشور تاکید و محوریت موضوع «کشف ایران» در این جشنواره را وجهی متمایز و فرصتی مناسب برای بهره از این ظرفیت به منظور بازنمایی طرح های خلاق نوآور و جریان ساز در حوزه پوشاک عنوان کرد.
پایان خبر مولیکس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور" هستید؟ با کلیک بر روی فرهنگ و هنر، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "بررسی مشکلات و رفع موانع تولیدکنندگان منسوجات و پوشاک کشور"، کلیک کنید.