تخصیص اعتبارات امسال در خراسان رضوی حدود 57 درصد بود
مولیکس/خراسان رضوی رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی گفت: در مجموع، تخصیص اعتبارات امسال در خراسان رضوی حدود 57 تا 58 درصد بود که آمار کمی محسوب می شود.
سید جمال الدین حسینی امروز (18 اردیبهشت ماه) در بازدید از پروژه های شهرستان کاشمر، بر لزوم اولویت بندی پروژه های نیمه کاره تاکید کرد و گفت: پروژه های نیمه کاره با اولویت بندی در کمیته برنامه ریزی شهرستان مطرح شود تا بتوانیم منابعی را که از محل سایر پروژه ها آزاد می شوند، برای این پروژه ها تخصیص دهیم.
وی با تاکید بر اینکه اعتبار به پروژه های نیمه کاره به ترتیب اولویت تخصیص خواهد یافت، به پایان رساندن پروژه های نیمه تمام را از سیاست های دولت دانست و اظهار کرد: پروژه ای که کلنگ بزنیم و پس از چند درصد پیشرفت به دلیل نبود اعتبار متوقف شود عملاً به جز ضربه زدن به بیت المال هیچ چیز دیگری ندارد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی ادامه داد: پولی که دولت برای پروژه های عمرانی هزینه می کند، نوعی سرمایه گذاری است. همان گونه که بخش خصوصی کارخانه و کسب و کاری راه می اندازد و در ادامه، بازدهی آن را می خواهد، دولت همین گونه است، اما بازدهی دولت یا در قالب اقتصادی یا اجتماعی است.
وی اظهار کرد: سرمایه گذاری دولت در حوزه اقتصادی باعث افزایش درآمد مردم است که رشد اقتصادی درپی دارد یا با ارایه خدماتی در حوزه اجتماعی به مردم به نوعی هزینه شهروندان را کاهش می دهد.
حسینی بیان کرد: اگر پولی را برای کاری هزینه کردیم، ولی نتوانستیم از آن به درستی استفاده کنیم عملاً نتوانسته ایم به درستی سرمایه گذاری را انجام دهیم و به نوعی پول را هدر داده ایم.
وی ادامه داد: اینکه پروژه ای به فونداسیون می رسد و نیمه کاره باقی می ماند، کار جالبی نیست، پیچ و مهره ها و مصالح بیشتر پروژه های نیمه تمام را به سرقت می برند، حتی میلگردها را از بتن بیرون کشیده و برده اند.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی با بیان اینکه این وضعیت باعث هدر رفت سرمایه شده است، گفت: این گونه سرمایه گذاری موجب اتلاف و هدر دادن منابع عمومی و منابعی است که اعتبار آنها از مسیر مالیات یا فروش نفت تامین می شود، اعتباراتی که از خود مردم تامین می شود باید به درستی استفاده شود.
وی با تاکید بر اولویت بندی اعتبارات، بیان کرد: هرچند امسال تخصیص اعتبارات کمی ضعیف تر بود، اما با توجه به وضعیت بحرانی آب تقریباً تخصیص اعتبارات این بخش در تمام استان 100 درصد بوده است.
او اظهار کرد: یکی از اولویت های ما تخصیص برای پروژه های نیمه کاره است، با توجه به اینکه برخی پروژه های نیمه کاره با تخصیص های اندکی کامل می شوند، عملاً در اولویت قرار دارند، پروژه هایی هم که کامل نمی شوند، شهرستان در اولویت قرار دهد.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی به فاز دوم شهرک صنعتی کاشمر اشاره کرد و گفت: تلاش شده است، بودجه خوبی در تخصیص برای پست برق فاز دوم شهرک صنعتی که مقدمه حضور صنایع است و عملاً متقاضی هم زیاد دارد، دیده شود.
وی با بیان اینکه بدون شک هر واحدی که ایجاد شود، بخشی از بیکاری را از بین می برد، افزود: شهرک صنعتی بسیار مهم و کلیدی است که می تواند به اشتغال منطقه هم کمک کند.
حسینی به اهمیت توسعه روستایی اشاره کرد و گفت: تخصیص اعتبار به پروژه های مهم بخصوص حوزه آب که بتواند آب های سطحی و سیلاب ها را بیشتر به کشاورزان برساند در اولویت است. سال گذشته پنج طرح را با همین نگاه در حوزه آب منطقه ای دنبال کردیم و یکسری مطالعات هم در حوزه آبخیزداری کامل شد، این پروژه ها کمک می کند به اینکه کشاورز بتواند از منابع آب بهتر استفاده کند.
وی ادامه داد: با توجه به اینکه در انتقال آب هدررفت بسیاری داریم، تلاش می شود انتقال آب را از طریق لوله انجام دهیم تا سود آن را کشاورزان بیشتری ببرند، اگر می خواهیم شاهد مهاجرت معکوس باشیم و جلوی مهاجرت از روستا به شهر گرفته شود، باید زمینه کسب درآمد در روستاها فراهم شود.
رییس سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی با اشاره به اینکه اگر بتوانیم آب را مدیریت کنیم زمین ها آباد می شود و روستایی ها در همان منطقه خودشان خواهند ماند، بر انجام و به نتیجه رساندن پروژه هایی که بتواند درآمد مردم را افزایش دهد تاکید کرد و گفت: اگر چنین پروژه هایی باشد، می توانیم کمک کنیم.
وی درباره فاضلاب نهضت ملی مسکن کاشمر، بیان کرد: چون این پروژه ملی محسوب می شود بودجه آن را نمی توانیم در منابع استانی تامین کنیم. البته با فرماندار شهرستان راهکاری اندیشیده شده است که اگر انجام شود مشکل شهرستان برطرف می شود.
پروژه هایی با پیشرفت فیزیکی 70 تا 80 درصدی در اولویتند
فرماندار کاشمر در ادامه گفت: پروژه هایی که 70 تا 80 درصد پیشرفت فیزیکی دارند، اعتبارات آن ها تامین می شود و به اتمام خواهند رسید.
حجت الله شریعتمداری با بیان اینکه برخی پروژه ها باید به طرف مولدسازی بروند و از طریق واگذاری تکمیل و بهره برداری شوند، اظهار کرد: اگرچه در مقطعی چند پروژه مختلف در شهرستان اجرا شد، اما باید ابتدا یک پروژه به پایان می رسید و سپس پروژه دیگر شروع می شد.
وی با تاکید بر اینکه با توجه به منابع محدود باید پروژه ها اولویت بندی شوند، بیان کرد: پروژه های نیمه کاره نیازمند تخصیص اعتبارند، اما از سویی منابع محدود است.
فرماندار کاشمر تکمیل پروژه های نیمه تمام را در شهرستان ضروری دانست و گفت: با به سرانجام رساندن این پروژه، بسیاری از مشکلات شهرستان رفع خواهد شد.
وی با بیان اینکه با احداث نیروگاه 100 مگاواتی خورشیدی به عنوان یک ابرپروژه بسیاری از مشکلات شهرستان کاشمر برطرف می شود، اظهار کرد: با برنامه ریزی انجام شده شهرستان کاشمر در مسیر صنعتی شدن در حرکت است.
شریعتمداری با اشاره به اینکه قطعا وضعیت و شرایط منطقه با شروع پروژه های جدید نسبت به همه شهرستان های استان متفاوت خواهد بود، افزود: مسیر توسعه کاشمر در بخش صنعت پیش بینی شده است و باید بتوانیم سرمایه گذاران را جذب کنیم. از تمام سرمایه گذاران و فعالان اقتصادی در شهرستان کاشمر نهایت حمایت را خواهیم کرد و همه دستگاه ها در این زمینه مکلف به همکاری حداکثری هستند.
در سفر مدیرکل سازمان مدیریت و برنامه ریزی خراسان رضوی به کاشمر از بیش از 10 پروژه بازدید شد.
پایان خبر مولیکس
آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "تخصیص اعتبارات امسال در خراسان رضوی حدود 57 درصد بود" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، ممکن است در این موضوع، مطالب مرتبط دیگری هم وجود داشته باشد. برای کشف آن ها، به دنبال دسته بندی های مرتبط بگردید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "تخصیص اعتبارات امسال در خراسان رضوی حدود 57 درصد بود"، کلیک کنید.