هوش مصنوعی قرار است چگونه به فدراسیون شنا کمک کند؟

مولیکس گزارش می دهد

هوش مصنوعی قرار است چگونه به فدراسیون شنا کمک کند؟

کارگروه استعدادیابی و فناوری با ارائه طرحی به فدراسیون شنا به دنبال اثرات مثبت هوش مصنوعی در ارتقای رشته‌های ورزشی آبی است.

به گزارش خبرگزاری مولیکس، کارگروه استعدادیابی و فناوری با رویکرد هوش مصنوعی به عنوان زیرمجموعه فدراسیون شنا تشکیل شد. این کارگروه با ارائه طرح به فدراسیون شنا آغاز به کار کرد و سعی شد از نخبه‌های این کار دعوت و استفاده شود. نکته اصلی این است که شاید در کشور نخبه زیاد باشد، اما کسانی که علاقه‌مند و عاشق شنا و در مجموعه هستند، باید از کارگروه شنا باشند که در کنار اینکه مربیان قدیمی و مربیان جدید شنا هستند، تخصص «IT» آی تی هم داشته باشند. یعنی هم تخصص آی تی و هوش مصنوعی دارند و هم در کنار آن عاشق و علاقه‌مند به شنا هستند. به علت اینکه عاشق و علاقه‌مند به این رشته هستند، نقطه‌ها و آسیب‌ها و کسری‌ها را می‌شناسند.

اعضای کارگروه استعدادیابی و فناوری در جلسه‌ای در وزارت ورزش با خانم زارع مدیر کل فناوری حضور یافت و بعد دفتر استعدادیابی طرح را ارائه داد و بنا شد نرم افزار توسط سامانه تکمیل و گزارشات طی یک ماه آماده تحویل شود. اردو‌های تیم ملی رده بزرگسالان در اصفهان، جوانان در شیراز و نوجوانان در تبریز برگزار شد. کارگروه‌ها حضور داشتند و به عنوان عضو کارگروه هوش مصنوعی فناوری، سه کارگروه فیزیولوژی رویکرد هوش مصنوعی، بیومکانیک در شنا با رویکرد هوش مصنوعی و استعدادیابی تشکیل شد.

در پایگاه‌ها شاخص‌های استعدادیابی که در سامانه فدارسیون شنا قرار دارد مثل طول دو دست، قد، سایز پا و لباس و چند شاخص با کامپیوتر ویژن و بینایی ماشین اندازه‌گیری می‌شود. قبلا با ابزار‌های اندازه‌گیری در پایگاه‌های اندازه‌گیری انجام می‌شد اما در حال حاضر با رویکرد بینایی ماشین انجام می‌شود. این کار هیچ ابزاری نمی‌خواهد. نرم افزار و اَپ داخل گوشی است که دوربین فعال می‌شود و مربی دوربین را جلوی ورزشکار می‌گیرد و شاخص‌ها را اندازه گیری می‌کند و داده‌ها روی سامانه می‌نشیند و خروجی اکسل و پی دی اف برای مدیر ورزشی ارسال می‌شود. داده‌ها به پایگاه داده انتقال داده و تجزیه و تحلیل‌ها شروع می‌شود.  

یک مدل تصمیم یار برای بچه زودرس یا دیررس طراحی شده و تصمیم گیری تصمیم یار برای بلوغ بچه‌هاست. طرح اول با بینایی ماشین اندازه شاخص گیری و طرح دوم با مدل تصمیم یار بلوغ بچه ها؛ طرح سوم «استروک ریت» (stroke rate) و اس آر بچه‌ها و «استروک کانت» (stroke count)، اس آر و اس‌ای را بدون سنسور محاسبه می‌کند که همان لحظه مربی می‌تواند تصمیم بگیرد که اس آر و اس‌ای چقدر است.

سه کارگروه شبانه روزی کار می‌کنند و جمع بندی در سامانه می‌شود که در همین ماه ارائه می‌شود. در بانک اطلاعات تاکنون ۸۷ ایده در توسعه هوش مصنوعی در شنا ثبت شده که تک به تک کارگروه تشکیل می‌شود و جلو می‌رود.

طرح‌ها و ایده‌های جالبی ارائه شده، هر طرحی به نام فرد مسئول ثبت می‌شود و برای اینکه امنیت داشته باشند به نام خود فرد ثبت می‌شود. مدیر این مجموعه، به نوعی پروژه‌ها را مدیریت و تقسیم کار می‌کند. تجمیع انجام می‌شود و به محسن سمیع زاده مسئول سازمان شنا، اسکندریون رئیس کمیته فنی و رضوانی رئیس فدراسیون ارائه می‌شود.

آیا شما به دنبال کسب اطلاعات بیشتر در مورد "هوش مصنوعی قرار است چگونه به فدراسیون شنا کمک کند؟" هستید؟ با کلیک بر روی استان ها، به دنبال مطالب مرتبط با این موضوع هستید؟ با کلیک بر روی دسته بندی های مرتبط، محتواهای دیگری را کشف کنید. همچنین، ممکن است در این دسته بندی، سریال ها، فیلم ها، کتاب ها و مقالات مفیدی نیز برای شما قرار داشته باشند. بنابراین، همین حالا برای کشف دنیای جذاب و گسترده ی محتواهای مرتبط با "هوش مصنوعی قرار است چگونه به فدراسیون شنا کمک کند؟"، کلیک کنید.